söndag 5 januari 2014

Pulled Balsamico Beef

I en twist av pulled pork gjorde jag denna med balsamicodressing.

Ingredienser:

400 g högrev
2,5 dl köttbuljong
1,4 dl balsamico vinäger
1 msk Worcestershire sås
1 msk soya
1 msk honung
½ tsk chiliflakes
4 hackade vitlöksklyftor

Tillagning

Lägg högreven i den smorda grytan. Blanda ihop resterande ingredienser i ett halvlitersmått och häll över köttet. Tillaga på High i 4 timmar eller Low i 6-8 timmar. När köttet är klart, fiska upp köttet på en skärbräda och dra isär med två gafflar. Lägg upp det flisade köttet i en skål. Häll över 1-2 dl av skyn och blanda om väl. Häll upp resterande sky på en burk och förvara i kyl för annat bruk.


 Detta recept kommer ursprungligen från Add a Pinch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar